Menu Sluiten

Hoe werkt het?

Indien je graag een consult wil boeken, of even wil overleggen welk consult het beste bij jullie situatie aansluit, kun je het formulier op de website invullen of mij een e-mail sturen via info@slaapkleintjeslaap.nl. Na het kiezen van het consult verstuur ik jullie het uitgebreide intakeformulier per e-mail. Jullie mogen dit formulier zo uitgebreid mogelijk invullen, zodat ik een goed beeld heb van het slapen van jullie kindje en alles wat het slapen mogelijk in de weg staat.

Nadat jullie het intakeformulier terug gemaild hebben, ga ik aan de slag met het analyseren en in kaart brengen van de situatie en schrijf ik een slaapplan op maat, specifiek afgestemd op jullie wensen en jullie situatie. Binnen een week nadat ik het ingevulde intakeformulier ontvangen heb, kunnen jullie dit uitgebreide slaapplan in jullie mailbox verwachten.

Afhankelijk van het gekozen consult maken we een belafspraak om eventuele vragen te beantwoorden en/of het slaapplan door te spreken. Bij een premium consult plannen we op dat moment ook de verdere coaching momenten in.

Jullie gaan dan zelf aan de slag met het slapen van jullie kleintje. De stappen in het slaapplan zijn klein genoeg, realistisch en uitgebreid uitgewerkt, zodat jullie precies weten wat jullie op welk moment kunnen doen. Bij een premiumconsult hebben we vervolgens drie weken lang, twee keer per week contact via bellen, app of e-mail, waarbij ik jullie door de stappen heen loods.

Heb je een consult geboekt zonder coaching, maar wil je bij nader inzien toch nog coaching bijboeken, mail me dan voor de mogelijkheden.