Menu Sluiten

succesverhaal: Melody

Mijn man en ik waren radeloos en dood op. Onze jongste sliep maar drie kwartier achter elkaar. In het begin hadden we daar vrede mee. Dichtbij mama en nog een voeding en weer slapen. Het is een baby, dit wordt vanzelf beter. Helaas ging het alles behalve vanzelf. Na 9 maanden was het op en hebben wij contact gezocht met Melany. Het begrip voor onze situatie en de inzichten en kennis die zij met ons deelde maakte al een wereld van verschil. Met het uitgewerkte slaapplan en de coaching van Melany gingen wij aan de slag om onze zoon op een liefdevolle manier toch zelfstandig te laten gaan slapen. Het is niet vanzelf gegaan, maar inmiddels is hij 11 maanden en komt hij nog zo twee keer per nacht en dat is prima. Melany is er al die tijd voor ons geweest om bij te schakelen als dat nodig was. Onze wallen trekken langzaam weg en de slaapuurtjes worden meer. Ik gun iedere ouder die een slecht slapend kleintje heeft een slaapcoach. Het is intensief, maar kan echt zonder tranen gaan en dat is heel veel waard. Bedankt Melany voor je kennis, maar vooral je empathische en warme persoonlijkheid. Je bent voor ons van onschatbare waarde geweest.